torstai 1. joulukuuta 2016

3 viikkoa

Eilen tuli 3 viikkoa ikää täyteen. Dedin loputkin pennut lähtivät eilen, joten nyt saan keskittyä vain ja ainoastaan näihin ihanuuksiin. Siivosin ja puunasin eilen ison pentulan ja siirsin pienemmän pentulan sinne sisälle. Sain kämppään enemmän tilaa ja pian nuo joka tapauksessa jo juoksee siellä isossa tilassa.



Tänään aamulla maisteltiin kiinteää ruokaa vähän ja illalla toinen pikkuinen satsi sitten. Leikkasin myös kynnet. Niin rennosti ne rötköttää sylissä kyllä. Ja kun istuu pentulassa, niin leikkien jälkeen tullaan syliin nukkumaan.



Pentujen kotitilanne on sen verran muuttunut, että muiden kodit on avoinna, paitsi yksi uros jää minulle ja yksi narttu menee ystävälleni Tiinalle sijoitukseen. Jonossa on kyllä porukkaa, mutta katson nyt rauhassa pentujen luonteita sinne ainakin 5viikon ikään asti ja alan sitten tekemään päätöksiä, kuka saa pennun ja minkä pennun. Jos siis olet harrastuskoiraa vailla ja tavoitteena kisata koiraurheilulajeissa ja kokemustakin löytyy, niin laita emailia karenmaa@gmail.com

Alla maanantaina otetut kuvat ja tämän päivän painot. Tasaista sakkia on painojenkin puolesta. Niin ja näyttäisi siltä, että ainakin kaikki urokset on pitkäkarvaisia! Jee!

Bumblebee 1440g

Frenzy 1380g

Ratchet 1375g

Optimus Prime 1385g

Jazz 1355g

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti