keskiviikko 21. joulukuuta 2016

6 vkoa

Hui, viikko vielä! Ensimmäinen pentue, jonka lähtöön en laske päiviä :D Vaikka onhan tämä penturupeama ollut ihan hullun raskas. H-pennut oli vielä niin erilaisia, mihin olin tottunut ja niitä oli YHDEKSÄN ja sitten vielä nämä viisi perään.
Timin omistajat kävivät viime torstaina. Hekin vaikuttivat olevan yhtä tyytyväisiä tähän pentueeseen, kuin minäkin olen. Huomasivat myös pentueen tasaisuuden :D Ihanaa kun hekin ovat olleet niin tiiviisti tässä mukana ja kaikki yhteistyö on kyllä sujunut erinomaisesti, hienoja ihmisiä ♥ 
Ollaan jatkettu pentujen kanssa perusjuttuihin totuttelemista; ulkoilu, pannat, autoilu, äänet alustat yms. Ulkona painelevat pressun päällä, asiaa edes huomaamatta ja terassille laitoin verkkoaitaa makaamaan, siitä ne juoksi päältä, ihan kun se siinä olisi aina ollut. Autossa matkustavat häkissä, KERTAAKAAN ei ole yhtään pienintäkään piippausta kuulunut, vaan heti alkavat nukkumaan. Ja nyt ollaan autoiltu jo ilman mammakoiraa. En käsitä tätä pentuetta!



Eilen tehtiin "aamulenkki" meidän pellolla. Hyvin meni pidemmässäkin heinässä. Olen palkannut nakilla luoksetulosta pentuja, se on lempparijuttuja niille :)



Eilen kävi myös siruttaja ja tänään ne olikin jo rekisterissä! Täältä näet meidän ihanan I-pentueen. Huomenna onkin sitten ell tarkki! Pennuilla on myös jokaisella ovat sivut jo minun kotisivuilla.
Tänään aamulla otin ulkoilun aikana kuvia. Ira oli välillä mukana myös :) Meillä ei lumesta ole enää tietoakaan :( Niin joo! Yksi huono asia näissä pennuissa on! Ne syö omia kakkoja, hyi! Syykin taisi selvitä aamulla, kun Ira tietysti hulluna siivoaa pentukakkoja, niin pennut ottaa hienosti mallia ja menee Iran perässä kasalta kasalle... Noh, tämä nyt on suht normaalia pentutoimintaa, mutta ällöttävää silti :D











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti